Energy Grepofit Drops – cseppek (30ml)

5,500 Ft

A Grepofit cseppek hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert és hipoallergén. Antibiotikumos kezelések jó kiegészítője, vírusok, baktériumok és a gombák elszaporodása ellen.

Cikkszám: ENM_321 Kategória: Címke:

Leírás

A torokfertőzés leggyakoribb jelzése a vírusos fertőzésnek. Hatással van az orrnyálkahártyára is : égető, kaparó érzés az orrgaratban. Szájnyálkahártya vörös, duzzadt és fájdalmas. Minimális hőmérséklet emelkedéssel jár vagy nem is jelentkezik. A kezelés a helyileg alkalmazott fertőtlenítő és gyulladás gátló gyógyszerekből áll. Súlyosabb betegség az angina. A bakteriális fertőzést leggyakrabban a Streptococcus okozza. A megnagyobbodott mandulák pirosak, az úgynevezett csapokon fehéres pontok találhatók. Duzzadtak és fájdalmasak az állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomók.

A betegség lázzal, súlyos torokfájással és nyelési nehézséggel jár. Az angina-t gyakran megelőzi láz, hidegrázás és szorító érzés. Úgy vélik, hogy antibiotikumos kezelést igényel a láz miatt, helyi fertőtlenítést és fekvő lábadozást ajánlanak. Kedvezően befolyásolják a betegség lefolyását az ún. Priessnitz –es nyakpakolások.

A betegség egy speciális fajtája a fertőző mononucleosis. Ez egy olyan betegség, amely elsősorban fiataloknál fordul elő. Eredménye a gennyes mandulagyulladás ( a mandulákat fehéres bevonat borítja ). A fertőzés forrása vírus, így nem igényel antibiotikumos kezelést. Cseppfertőzéssel és a nyállal terjed. Gyakori szövődménye a májbetegség, a gyógyuláshoz szükséges a tartós diéta és a fizikai aktivitás korlátozása. Száj-és szájnyálkahártya fertőzései hatással lehetnek más betegségekre. Nagyon gyakori a herpesz az ajkakon, vagy az orr körül.

A betegséget herpesz vírus okozza. A tüneti gyógyulást követően a fertőzés forrása továbbra is fennáll a szervezetben, és a későbbiekben akkor aktivizálódik a betegség, amikor az immunrendszer legyengül. Láz, vagy a test általános gyengesége jelentkezik. Nagyon zavaróak és fájdalmasak a szájüregi fekélyek is. Ezek a kis fekélyek száj vagy a nyelv felszínén találhatók, amely gyakran ismétlődik. Az ok nem ismert. Be lehet sorolni a bakteriális fertőzések közé, de krónikus stressz, kevés B-vitamin vagy a bél dysbiosis-a is okozhatja. (az emberrel szimbiózisban élő baktériumok abnormális állapota a bélben, hüvelyben, vagy a bőrön)

A Grepofit cseppek hatása

Az összes fenti betegség kezelésében valószínűleg használni fogják a termékskálán megjelent új Grepofit cseppeket. Ez a termék a természetes összetevők hatékony kombinációját tartalmazza: grapefruit mag kivonat, fokhagyma, propolisz, echinacea (kasvirág) és a borsmenta, melyek közül néhány már bevált a Grepofit kapszula formájában is. A legfontosabb összetevője a grapefruit magkivonat, amelyet nagyipari berendezéssel őrölnek meg.

Főleg flavonoidokat, glikozidokat és sok fehérjét tartalmaz. Ez az anyag erős bázishatású, megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák elterjedését. és szaporodását. Ezeket a hatásokat kimutatták számos országban, élő szervezeten tudósok által végzett, különböző laboratóriumi vizsgálatok során. A streptococcusok és staphylococcusok baktériumok okozta torokgyulladásra, szájüregi vagy bélflóra megbetegedéseire is gyógyító hatással van, az élesztő kivonat képes elpusztítani a Candida albicans-t. Ez egy természetes anyag, amelynek hatása széles spektrumú, nem károsítja az immunrendszert, és hipoallergén.

Esetleges citrus allergia esetén alacsonyabb kezdő dózis ajánlott a Grepofit cseppekből, napi egy adag a száj nyálkahártyájára csepegtetve. Tolerancia esetén a dózis növelhető, az alább felsorolt esetekben: – ínyvérzésre Balsamio fogkrém kombinációjával, – kellemetlen szájszag. Nagyon stresszes beteg esetében kapcsolódhat hozzá rossz szájhigiénia is. Háttérben persze lehet fog és íny betegség, vagy krónikus mandulagyulladás, esetleg gyomor betegség.

Használata

A Grepofitot cseppentsük a torok vagy közvetlenül az érintett területre (bal és jobb oldalon is). Használható antibiotikumos kezelés alatt, kölcsönösen erősítik egymás gyógyító hatását.

A cseppek alkotóelemei nem okoznak égető érzést és nem irritálják a gyulladt nyálkahártyát. Felgyorsítja a gyógyulást. Kellemes, finom, menta ízű.

További információk

Tömeg 0.03 kg
Loading...