TÁDÉ testgyertya – kristály

600 Ft

Szabadalmaztatott összetevői: pamutvászon, méhviasz, kurkuma, élelmiszeripari paraffin, illóolaj Európában, így Magyarországon elsőként elkészített, forgalomba hozott testgyertyáink kézi sodrással készülnek, ezért nagy mennyiségű bioenergiát tartalmaznak.
Hossza: 22 cm.

Készleten

Cikkszám: TAB_1402 Kategória: Címke:

Leírás

A testgyertyázás méhviasz gyertyánként 12-18 perc.

A testgyertya kürtő átmérője szélesebb a fülgyertyáénál, ezért nagyobb a vákuum szívóhatása. A testen található meridián vonal pontjaira helyezve alkalmazhatjuk. A hő-, vákuum-, és harmonizáló hármas hatás már az első gyertya elégetése után megtapasztalható. Az égés közben a gyógynövény kivonata a meleg levegővel együtt a bőrszövet alá kerül, s vákuum hatás következtében megmozgatja a testben lévő energiát, így egyenletesen fejti ki harmonizáló hatását.

Testünk fizikai, energetikai elváltozásai, zavarai gyakran lelki eredetűek ( megértés- elfogadás- elengedés- megbocsátás hiánya, aggodalom- félelem- szeretetlenség- érzelmi görcs jelenléte), melyek feloldásában, a lelki és testi harmónia megteremtésében nagy segítséget nyújthat a TÁDÉ®méhviasz testgyertya.

Hová ne helyezzük a testgyertyát?
· szívtájékra
· hajas fejbőrre
· szemgolyóra
· nyílt sebekre
· testnyílásokba.

Figyelem!

A méhviasz testgyertya nem orvosi segédeszköz, alkalmazása, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, tanácsadást!

Az általunk ismertetett javallatok, ellenjavallatok több éves tapasztalatainkon alapulnak. Informális célokat szolgál és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérje háziorvosa, kezelőorvosa véleményét, tanácsát!

A gyertya nyílt lánggal ég, ezért az alapvető tűzvédelmi előírásokat szíveskedjen betartani a tűzveszély elkerülése érdekében. Gyermekének ne engedje meggyújtani, égetni a gyertyát!

További információk

Egységár

600 Ft/db
(Csomag tartalma 10 db)

Loading...