Ánizs fülgyertya

PDFNyomtatásE-mail
Köhögés, hurut esetén
(1 db)
With shipment Foxpost csomagautomaták for 790,00 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár300 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 236 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 64 Ft
Ár / kg
Leírás

A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és kürtő hatás (nagyon enyhe vákuum) keletkezik. Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya "masszírozásához" elegendő. Ezek a fizikai hatások javítják a keringést, enyhítik a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki - sokat dolgozik a szabadban - poros környezetben tartózkodik - sokat repül, vízi sportokat űz - krónikus fülbetegségeknél (fülzúgás, fokozott fülzsírtermelődés) - melléküreg-gyulladásban szenved - allergiás, náthás, megfázott

Naturhelix gyermek fülgyertya

Gyermekek számára készített fülgyertyáinkat kifejezetten a gyerekek kezeléséhez alakítottuk ki. A Naturhelix gyermek fülgyertya három féle illatosítással (kamilla, propolisz, eukaliptusz) kapható, rövidebb ideig ég, átmérője pedig igazodik a gyerekek fülméretéhez. Mindemellett gyermekeknél csak akkor javasoljuk a fülgyertya használatát, ha képesek a kezelés ideje alatt nyugodtan feküdni és megértik, hogy a kezelés ideje alatt a fülgyertyát nem szabad megfogni. Három évesnél fiatalabb gyermekeknél nem javasoljuk a fülgyertyázást.

Naturhelix BIO fülgyertya

A Naturhelix BIO fülgyertya a száz százalékig természetes megoldásokat kereső vevőink számára lett kifejlesztve. A BIO fülgyertya ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból, speciális körülmények között, kizárólag kézzel készül, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

Illatosítás

Naturhelix fülgyertya 15 féle változatban kapható. A gyertyáinkhoz használt illóolajok párái, gőzei a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket: 

- Ánizs fülgyertya - köhögés, hurut
- Borsmenta fülgyertya - nehézlégzés, nátha
- Citromfű fülgyertya - stressz, fejfájás
- Csalán fülgyertya - rossz közérzet
- Eukaliptusz fülgyertya - nehézlégzés, megfázás
- Fahéj fülgyertya - nehézlégzés, torokfájás
- Geranium fülgyertya - feszültség, rossz közérzet
- Kakukkfű fülgyertya - torokfájás, hurut
- Kamilla fülgyertya - fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet
- Levendula fülgyertya - fejfájás, stresszes panaszok
- Muskotályzsálya fülgyertya - stresszes panaszok
- Rozmaring fülgyertya - torokfájás, hurut
- Teafa fülgyertya - fülpanaszok, légúti problémák, nátha

Egyéb illóolajok és oldat specialitások: 

- Kristály fülgyertya - feszültség, rossz közérzet
- Propolisz fülgyertya - fülpanaszok, nátha, torokfájás

Fontos információ:

A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.